Pikkupuu.com

Parkettien parhaat — bambuparketti

Parketti, tietoutta

Olemme pisimpään yhtäjaksoisesti Suomessa myyneet bambuparkettia. Olemme maahantuoneet useamman eri tehtaan parkettia, ja jokaista olemme asentaneet ja testanneet vaativissa Suomen oloissa itse. Bambun ominaisuuksissa on eroja riippuen siitä missäpäin Kiinaa se on kasvanut ja millainen tehdas on tuotteen valmistanut. Voimme todeta, että nykyinen valikoimamme on hyvin Suomen olosuhteisiin sopiva, ja parketit toimivat hyvin myös lattialämmityksen kanssa. Näin ei ole kaikkien bambuparkettilattioiden kanssa, joten kannattaa olla tarkkana mistä lattiansa ostaa.

Etsimme asiakkaalle parhaiten soveltuvan parkettivaihtoehdon asiakkaan omien toiveiden mukaan. Toimitusaika omasta Suomen varastostamme tai euroopasta on noin 1-4 viikkoa. Emme vastaa kuljetuksen viivästymisestä johtuneista toimituksen myöhästymisistä.

Meillä on valikoimissa yhteensä yli 50 erilaista bambuparkettia. Päävärisävyinä on luonnon tumma tai vaalea. Pinnan voi valita käsittelemättömänä, tai valmiiksi lakattuna tai öljyttynä, valkolakattuna, tumman ruskealakattuna, mustalakattuna, harmaalakattuna tai valitsemallasi sävyllä. Pinta voidaan toimittaa myös karheana harjattuna, jolloin saadaan erittäin persoonallinen ja näyttävä lattiapinta. Parkettien hinnat ovat väliltä 20 - 80 €.

Bambuparkettia on saatavana massiivilankkuna tai massiivilautana, joka on erittäin helppo asentaa liimaamalla uros/naaraspontit yhteen parkettiliimalla. Mosaiikkiparketti liimataan suoraan alustaan kiinni, ja hiotaan ja pintakäsitellään asennuksen yhteydessä. Tämä asennustapa suositellaan ammattilaisille. Bambuparketti on saatavilla myös lukkopontilla, jolloin tuotteessa on bambua pinnassa joko 4mm tai 2,6mm riippuen tuotteesta.

Koko- ja tuotevaihtoehdot ovat seuraavat mosaiikkiparketti 280x140x10mm, massiivisauvaparketti 450x75x10mm, massiivilautaparketti 960x96x15mm, massiivi leveä lankkuparketti 1820x154x15mm, tosikova bambuparketti 1830x142x13mm tai 1920x142x14mm, leveä iso bambuparketti lukkopontilla 2200x190x15mm, jossa bambupinta 4mm.

Pintavaihtoehdot ovat rakenteeltaan vaakaan tai pystyyn liimattu parketti tai tosikova puristettu parketti. Brinell-asteikolla parkettien kovuus on väliltä 4-9,5, tiheyden ollessa 900kg/m2-1600kg/m2.

Ostaminen

Toimittamillamme parketeilla on valmistusvirheitä koskeva 30 vuoden laatutakuu. Takuuta ei sovelleta tarjous, eikä II-laatuisena myyytyihin parketteihin.

Täytä verkkosivuilla tarjouspyyntölomake. Muista mainita toiveesi (väri, sävy, budjetti, kovakulutus, kuten eläimet tai pienet lapset). Postitamme toiveidenne mukaan ilmaisen mallipalan. Tilaamanne parketti toimitetaan suoraan ilmoittamaanne osoitteeseen haluamananne ajankohtana.

Toimitus kotiin

Asiakkaan tulee varmistaa, että joku on tuotteiden saapuessa vastaanottamassa, tarkistamassa ja kuittaamassa toimituksen.

Toimituksen mukana seuraa rahtikirja tai lähete. Asiakkaan vastuulla on tarkistaa, että toimitussisältö on rahtikirjan/lähetteen mukainen ja vahingoittumaton. Asiakas kuittaa lähetyksen ja toimitetun tavaran hyväksytyksi allekirjoittamalla rahtikirjan/lähetteen.

Ilman mitään merkintää rahtikirjassa, vastuu sellaisista kuljetusvaurioista, jotka ovat jo toimitushetkellä havaittavissa, jää asiakkaalle.

Mikäli tuotteissa on kuljetusvaurioita, toimi seuraavasti:

Merkitse rahtikirjaan mahdollisimman selkeästi havaitut vauriot. Allekirjoita rahtikirja vasta kun merkinnät ovat valmiit ja pyydä kuljettajalta myös kuittaus rahtikirjan kaikkiin kopioihin, mukaanlukien sinulle jäävään kappaleeseen. Ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme.

Palautus ja vaihtaminen

Laatutakuu korvaa vain materiaalivirheet, eikä käytössä tai asennuksesta syntyneitä vikoja. Kaikissa mahdollisissa reklamaatio asioissa, myyjän suurin mahdollinen taloudellinen vastuu rajoitetaan korkeintaan toimitettujen tuotteiden arvoon.

Tavaran saapuessa asiakaalla on velvollisuus tarkistaa parketti 14 vuorokauden kuluessa ja todeta mahdolliset reklamoitavat laatupoikkeamat. Kaikki mahdolliset laatupoikkeamat täytyy tarkistaa asiakkaan tai hänen valtuuttamansa asentajan toimesta ennen asennusta. Parketin asennuksen jälkeen emme voi enää hoitaa tuotteiden palautusta tai vaihtamista.

Mikäli tuotteissamme ilmenee vikoja, ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme, niin voimme sopia tuotteen vaihtamisesta tai palauttamisesta. Tuotevirheistä johtuvista palautuskuluista vastaa myyjä, mikäli palautuksesta on sovittu asiakaspalvelumme kanssa ja palautus tapahtuu annettujen ohjeiden mukaan.

Sopimusehtojen hyväksyminen

Toimitamme tuotteista laskun aina parketin toimituksen jälkeen, jolloin asiakkaalla on mahdollisuus tarkistaa tuote ennen laskun maksamista. Hyväksyt nämä sopimusehdot tarkistettuasi saamasi tuotteen ja maksamalla laskun täysimääräisenä.

Bambu

Bambulajeja on maailmassa yli tuhat, laji josta tuotteitamme valmistetaan on nopeakasvuinen, jolloin jo 3-5 vuoden kuluttua se voidaan hyödyntää raaka-aineena valmistettaessa parkettia tai tasoja. Bambu kasvaa korkeaksi ja tiheäksi metsäksi, rungoissa lehdet alkavat kasvaa vastaa 5 metrin jälkeen, joten ei huolta, että suloiset pandat käyttäisivät tätä lajiketta ravintonaan.

bambumetsä

Kestävän kehityksen valinta

Bambuteollisuus luo työpaikkoja köyhille seuduille ja tuo leivän tuhansille perheille. Toimittamamme parketti on sertifioitu kestävän metsänhoidon tunnuksella. Toinen merkittävä tunnustus on hiilidioksiidipäästöneutraalisuus, joka tarkoittaa koko tuotanto- ja toimitusprosessin aikana syntyvien hiilidioksiidipäästöjen neutralisoimista bambun kasvaessa. Bambu sitoo itseensä siis valtavat määrät hiilidioksiidia, joka ei vapaudu ilmakehään ennenkuin valmistettu tuote hävitetään polttamalla.

Bambuparketti on luonnollinen valinta ottaen huomioon koko tuotteen elinkaari raaka-aineen kasvusta valmiiksi tuotteeksi kuluttajalle.

Luonnollinen valinta kotiisi

  • 100% massiivibambua
  • Ekologinen ratkaisu
  • Markkinoiden kovin
  • Antibakteerinen
  • Luonnonmateriaali
  • Hiottavissa uudelleen
  • Kestävä ratkaisu